Home

Extra

Bij voldoende aanmeldingen geven wij ook Shantala babymassage en zwangerschapsyoga.

 

Shantala babymassage

Shantala massage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage voor baby's die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging. Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en heerlijk om te ontvangen én te geven. Het kan door de ouder/verzorger gegeven worden en is voor beiden een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht te geven!

 

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga biedt verschillende oefeningen en technieken die onder andere helpen bij het versterken van het bekken, het verbeteren van de houdig, het opvangen van weeën en het ontspannen tussen de weeën. Naast deze lichamelijke oefeningen richt zwangerschapsyoga zich ook op de mentale gesteldheid. Hierbij ligt de focus vooral op ontspanning. Door bewust te luisteren naar je lichaam en verschillende ademhalingsoefeningen toe te passen, leer je je volledig te ontspannen en rust te vinden. Zo ben je niet alleen lichamelijk goed voorbereid op de bevalling, maar zit je ook tijdens je zwangerschap goed in je vel!

 

Voor meer informatie of aanmelden kunt u ons bereiken via 0186-614752 of 010-7670074, van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Afbeelding 10